Heikki Sivonen

Artist & Marketing Professional

 

tilaustyöt yksityisille

Tilaustyö tarkoittaa asiakkaan toiveiden mukaan tehtyä maalausta, piirustusta tai muuta taideteosta. Vaihtoehtoja teoksen toteuttamiseen on useita. Tutustu alla erilaisiin vaihtoehtoihin.

 
 
DSC0029-2-2 kopio.jpg

Vaihtoehto 1: muotokuva lahjaksi

Muotokuva on hyvä lahja esimerkiksi 30-,40- tai 50-vuotislahjaksi. Hyvän lahjamuotokuvan koko vaihtelee 20-50cm välillä. Hintaan vaikuttaa paitsi koko, myös maalattavien henkilöiden määrä sekä vaativuustaso. Lahjamuotokuva edellyttää että referenssikuva on riittävän hyvälaatuinen ja tarkka. Kysy lisätietoja taiteilijalta.

Hinta: Hinnat vaihtelevat 390€ ja 1500€ välillä. (sis. alv. 10%). Hintoihin lisätään aina vakuutetun paketin toimituskulut.

 
IMG_1894.jpg

Vaihtoehto 2: Piirustus

Muotokuvan voi toteuttaa myös piirustuksena, vaikkapa lapsesta tai puolisosta. Teen piirustukset aina hyvälaatuisesta referenssikuvasta samoin kuin maalauksessakin. Koko on usein maalausta pienempi, esimerkiksi A4. Käytän laadukkaita paperilaatuja ja ne käsitellään hiilen/lyijykynän jälkeä suojaavalla fiksatiivilla.

Hinta: Pienimmät työt alkaen 100€ (sis. alv. 10%).

 
475da575ece1efc9ca48e4934ac5ad0c.jpg

Vaihtoehto 3: Maalaus kotiin tai sisustukseen

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on tehdä kotiin seinälle maalaus toivomastasi aiheesta. Maalauksen aiheena voi olla historiallinen henkilö, muusikko, urheilija tai kuka tahansa tilaajalle tärkeä henkilö. Teos voidaan rakentaa myös sisustuksen tarpeista vaikkapa katseenvangitsijaksi olohuoneeseen. Kooltaan työt ovat usein hieman suurempia n. 50-150cm.

Hinta: Hinnat alkaen 500€ (sis. alv. 10%).

 
IMG_1525-2.jpg

Vaihtoehto 4: Valmis maalaus verkkokaupasta

Teoksia on kertynyt paljon vuosien varrella. Voit tutustua verkkokaupassa saatavilla oleviin vaihtoehtoihin tai tiedustella lisää suoraan taiteilijalta.

 

Maalaukset tilauksesta yrityksille ja yhteisöille?

Toteutan maalauksia yritysten tiloihin, kuten neuvotteluhuoneet ja aulatilat.