Heikki Sivonen

Artist & Marketing Professional

#MaalaaMut: Patricia

IMG_2930-2#MaalaaMut -haasteesta syntyi pienimuotoinen ilmiö. Sitä jaettiin ja tykättiin valtavasti! Kuvia tuli yhteensä noin neljäkymmentä. Tarinat niiden taustalla olivat koskettavia ja lämpimiä. Olisin halunnut maalata niistä jokaisen, tehdä niistä jopa kokonaisen näyttelyn.

Tällä kertaa päätin kuitenkin maalata kuvan, jonka minulle lähetti Patricia Le Gall Fau. Kuvassa oli jotain luonnonkaunista tunnelmaa. Katse on valloittava, hieman arvoituksellinen.

Mielettömän suuret kiitokset kaikille kuvan antaneille ja haasteen jakaneille!

Työ on esillä ja myynnissä näyttelyn ajan Piphyllanissa. Se myydään eniten tarjoavalle ja kaikki tuotot lahjoitetaan Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Lisätietoja: hilkka@javanainen.fi tai 044-540 5664.

Tässä siis voittaja: Patricia Le Gall Fau.