Heikki Sivonen

Artist & Marketing Professional

Throwback Thursday: 1993

Piirustus Heikki Sivonen 1993 Aku AnkkaMuistan kuinka ärsyyntynyt olin kun en osannut piirtää yhtään paremmin. Päätin teipata paperin pöytään, koota ajatukseni ja piirtää Disney-hahmot niin hyvin kuin pystyin. Seurasin tarkasti jokaista linjaa ja halusin unohtaa naivit oletukset hahmoista. Lopputuloksella yllätin kahdeksanvuotiaan itseni. Piirustus vuodelta 1993.

B.B. King

B.B. King portrait by Heikki Sivonen 2015B.B. King (1925 – 2015), yksi kaikkien aikojen blues-kitaristeista menehtyi 89-vuoden iässä toissapäivänä. Jälleen yksi musiikin uranuurtaja on poissa. Lapsena hämmästelin hänen yksinkertaista ja puhdasta soundia. "B.B. King" by Heikki Sivonen, 2015. Akryyli kankaalle 21x33cm.

Dave Grohl

Dave Grohl painting by Heikki SiivonenDave Grohl, a former drummer of Nirvana, the frontman of the rock band Foo Fighters. Besides the angry look I captured, Dave is known as "the nicest dude in rock".

"Dave Grohl" by Heikki Sivonen 2015. Acrylic on linen 66x51cm.

Jimi Hendrix

jimihendrixMietin usein millaista Hendrixin musiikki olisi myöhemmin ollut, jos hän olisi selvinnyt 70-luvusta? Ehkä vienyt musiikin jollekin tuntemattomalle tasolle ja sitten palannut juurilleen bluesin pariin. Kuitenkin se mitä Hendrixin musiikki sai aikaan... oli seuraavat vuosikymmenet. Jimi Hendrix by Heikki Sivonen 2015. Acrylic on canvas 24x33cm.

 

Niko Lehtonen

IMG_3772-2Julkaisin tammikuussa Paytrailin (entinen Suomen Verkkomaksut) perustajasta Lennu Keinäsestä muotokuvan, joka luovutettiin yritykselle heidän vuosijuhlissaan. Nyt myös Paytrailin toinen perustaja, Niko Lehtonen sai oman taulunsa. Jos Lennu oli yrityksen alkutaipaleella Jobs, Niko oli ehdottomasti Steve Wozniak – tekninen nero. Niko ohjelmoi perustan koko nykyiselle Paytrailin vakaalle maksupalvelulle.  

IMG_3781-2Molemmat työt kehystettävänä Taide- ja Kehystys Flyktmannilla Jyväskylässä.